Kverneland 2624-2840
Kverneland 2624-2840

Kverneland 2600 M seeria mudelid on usaldusväärse kvaliteediga, lihtsasti käsitsetavad ning väga tootlikud väikese võimsustarbe juures.

- Töölaiused 2,40 m, 2,81 m ja 3,16 m
- Paindlik riputussüsteem
- NonStop BreakBack lõikelati kaitsesüsteem
- Lihtne ja kiire tõstmine pöörderibal

Veel
Kverneland 2828F-2832F-FS
Kverneland 2828F-2832F-FS

Kverneland 2828F – 2832F seeria esiniidukite silmapaistvateks omadusteks on suurepärane pinnakontuuri järgimine, väike mass ning lihtne käsitsemine.

- Töölaius 2,81 – 3,16 m
- Suurepärane maapinna kopeerimine
- Ümarate ketastega lõikelatt

Veel
Kverneland 333X M (muljuriga)
Kverneland 333X M (muljuriga)

Kverneland 3330 M seeria muljurniidukid on varustatud uue QuattroLink neljapunktilise liigendvedrustusega.

- Uus QuattroLink neljapunktiline liigendvedrustus
- Töölaiused 3,16 m ja 3,60 m
- Paindlik vedrustus – liikumisulatus 700 mm, 400 mm üles ja 300 mm alla
- Mehaaniline 150 mm ülekatte seadistamine

Veel
Kverneland 43XX (muljuriga)
Kverneland 43XX (muljuriga)

Kverneland 43XX seeriasse kuuluvad külg- või kesktiisliga järelveetavad muljurniidukid – 4324 LR, 4328 LT, 4332 LT, 4336 LT, 4332 CT, 4336 CT ja 4340 CT.

- Töölaiused 2,40; 2,81;            3,16; 3,57 või 4,00 m
- SuperFloat kahetoimeline maapinna kopeerimise ja vedrustuse süsteem
- Saadaval koos BX vaalukonveieriga või FlipOver laialihajutamise süsteemiga
- SemiSwing teraspiidega muljur või V-kujuliste kummirullidega valtsmuljur

Veel
Kverneland 5087 M – 5095 M
Kverneland 5087 M – 5095 M

Kverneland 5087 M ja 5095 M niiöelda „Liblika“ tüüpi muljurita niidukid on kombinatsioon esi- ja tagumistest niidukitest, mis on suurepäraseks lahenduseks suuremate niidualade niitmisel.&

Veel
Kirjuta spetsialistile

Küsi nõu spetsialistilt?

  1. Valige lähim filiaal.
  2. Võtke ühendust halduriga või jätke oma kontaktid.
Dotnuva

dotnuvabaltic.ee veebisait kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Sirvimist jätkates nõustute vajalike küpsistega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Üksikasjad küpsiste ja nende kasutamise kohta